Βραβείο EISA 2014-2015 στον Audison bit Play HD.

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και το νέο πρωτοποριακό προϊόν της AUDISON bit Play HD βραβεύτηκε με EISA AWARDS ως BEST PRODUCT IN-CAR HD MEDIA PLAYER 2014-2015.
Η AUDISON από το 1982 δημιουργεί μόνο πρωτοποριακά προϊόντα προσπαθώντας συνέχεια να ξεπεράσει τον εαυτό της, το τελευταίο δείγμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι το νέο AUDISON Bit Play HD.
Οι μουσικόφιλοι μπορούν πλέον, με το bit Play HD της Audison να απολαμβάνουν ήχο υψηλής ανάλυσης εν κινήσει. Το πρώτο παγκοσμίως HD player σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση στο αυτοκίνητο είναι γεγονός. Το bit Play HD μπορεί να παίξει όλα τα γνωστά αρχεία μουσικής όπως WAV και FLAC (έως 96kH/24bits) αλλά και βίντεο μέχρι 1.080p.
Οι χρήστες έχουν την επιλογή να ελέγχουν το bit Play HD με τηλεχειριστήριο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία ή με ειδική app (εφαρμογή) για smartphone ή tablet. Η συσκευή παρέχει έξοδο HDMI και Toslink. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε αρχεία βίντεο και μουσικής στον ενσωματωμένο δίσκο τύπου SSD (προαιρετικό), ενώ υπάρχουν και δύο θύρες USB για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή USB stickάκια για μεταφορά ή άμεση αναπαραγωγή.