Διακρίσεις

Βραβείο EISA 2016-2017


Κατηγορία: ΚΑΛΥΤΕΡΟ IN-CAR ΥΠΟΓΟΥΦΕΡ
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: Hertz Mille legend ML 2500.3

Η καινοτομία και η επιδέξια μηχανική είναι τα βασικά συστατικά του νεότερου subwoofer από την σειρά Mille Legend της Hertz. Το εξελιγμένο σύστημα κινητήρα με Faraday δαχτυλίδια αλουμινίου και της στρατηγικής «Smart Cooling» που περιλαμβάνει ένα μαγνήτη νεοδυμίου, ένα πηνίο μεγέθους 100 χιλιοστών που είναι τυλιγμένο περιφερειακά και από μέσα με ίνες fiberglass.
Επιπλέον, ο οδηγός της Hertz διαθέτει βελτιστοποιημένο FEA κώνο, καλάθι, αποσβεστήρα και ένα απεριόριστο surround. Όλα αυτά έρχονται μαζί για να προσφέρουν έναν πρωτοφανή συνδυασμό γραμμικότητας, χειρισμού της ισχύος και της δυναμικής για ένα συμπαγές ακουστικό αποτέλεσμα.
Ο μύθος ζει!

Βραβείο EISA 2016-2017


Κατηγορία: ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Bit One HD

Με το bit One HD της Audison ανοίγει μια νέα εποχή στην DSP, χρησιμοποιώντας το πιο ισχυρό chipset για να διατηρηθεί η απόδοση της υψηλής ευκρίνειας ήχου σε 96kHz / 24-bit για βέλτιστη ποιότητα.
Χάρη σε μια αυτόματη διαδικασία βαθμονόμησης το bit One HD μπορεί να συγχρονίσει την εξισορρόπηση, καθώς και τις χρονικές καθυστερήσεις των σημάτων που προέρχονται από 12 διαφορετικές αναλογικές εισόδους και από 13 κανάλια εξόδου.
Για ακόμα υψηλότερη ποιότητα ήχου, το bit One HD μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε στα επτά κανάλια να εφαρμόσετε προαιρετικά τα (Finite Impulse Response "FIR") φίλτρα της Audison. Ενώ μια νέα γενιά λογισμικού για έλεγχο επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση του συστήματος αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς αυτός ο επεξεργαστής προνοητικά χρησιμοποιεί ένα σχέδιο ανοιχτής πλατφόρμας που εξασφαλίζει τις λειτουργίες του που μπορούν όμως να εξελιχθούν με το νέο firmware και αναβαθμίσεις λογισμικού.

Βραβείο EISA 2015-2016


Κατηγορία: ΚΑΛΥΤΕΡΟ IN-CAR SYSTEM
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: Hertz MLK 1650.3

Αυτό το εξαιρετικό σύστημα διπλής κατεύθυνσης, χρησιμοποιεί ένα δικό του V-κώνο 6,5 ιντσών γούφερ και ένα τουίτερ 1-ίντσας με θόλο από Tetolon.
Και τα δύο αυτά κυκλώματα χρησιμοποιούν έναν βελτιστοποιημένο FEA μαγνήτη και προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση που αποδίδει ήχο υψηλότερης ποιότητας.
Το αποτέλεσμα είναι η πολύ υψηλή δυναμική και η εκτεταμένη απόκριση συχνότητας τα οποία εξασφαλίζουν στο MLK 1.650,3 έναν εξαιρετικά φυσικά και ζεστό ήχο. Μοναδικό στην ευελιξία του, το crossover επιτρέπει στο σύστημα να είναι bi-amped έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε την απόκριση του γούφερ και του τουίτερ ξεχωριστά για το καλύτερο δυνατό ήχο σε κάθε ακουστικό περιβάλλον. Ένας νέος αμφίδρομος μύθος έχει γεννηθεί …

Βραβείο EISA 2014-2015


Κατηγορία: IN-CAR HD MEDIA PLAYER
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Bit Play HD

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι και το νέο πρωτοποριακό προϊόν της AUDISON ''bit Play HD'' βραβεύτηκε με EISA AWARDS ως BEST PRODUCT IN-CAR HD MEDIA PLAYER 2014-2015.
Το bit Play HD μπορεί να παίξει όλα τα γνωστά αρχεία μουσικής όπως WAV και FLAC (έως 96kH/24bits) αλλά και βίντεο μέχρι 1080p.
Οι χρήστες έχουν την επιλογή να ελέγχουν το bit Play HD με τηλεχειριστήριο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία ή με ειδική app (εφαρμογή) για smartphone ή tablet. Η συσκευή παρέχει έξοδο HDMI και Toslink. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε αρχεία βίντεο και μουσικής στον ενσωματωμένο δίσκο τύπου SSD (προαιρετικό), ενώ υπάρχουν και δύο θύρες USB για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή USB stickάκια για μεταφορά ή άμεση αναπαραγωγή.

Βραβείο EISA 2014-2015


Κατηγορία: IN-CAR INTEGRATION
Μάρκα: Audison
Προϊόν: AP8.9 bit

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς AUDISON VOCE η οποία απέσπασε 3 βραβεία EISA σε όλες της κατηγορίες προϊόντων (Speakers AV K6, Amplifier AV 5.1k, Subwoofer AV 10) ο νέος οκτακάναλος ενισχυτής με εννιακάναλο ψηφιακό επεξεργαστή AUDISON PRIMA AP8.9 bit συνεχίσει αυτή την πορεία προσθέτοντας και νέα μοναδικά χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα την βράβευση με EISA AWARD ως Best Product IN-CAR INTEGRATION 2014-2015.!!

Βραβείο EISA 2013-2014


Κατηγορία: Ενισχυτής Αυτοκινήτου
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: HCP 5D

HCP σημαίνει Hertz Compact Power, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει αυτός ο μικρός ενισχυτής. Η κατάληξη 5D δείχνει τον αριθμό των καναλιών και εξηγεί πώς μπορεί τόσο μεγάλη απόδοση, να είναι στριμωγμένη σε ένα τόσο μικρό σασί. Τα πέντε κανάλια κατηγορίας D αποδίδουν ισοδύναμα με αυτά των συμβατικών ενισχυτών AB .
Η ευελιξία διαμόρφωσης είναι εγγυημένη εξ'αιτίας του εξαιρετικά ευέλικτου σχεδιασμού του φίλτρου, επιτρέποντας την εξομάλυνση των βραχυχρόνιων διακυμάνσεων για πολύπλοκες εγκαταστάσεις από την κλασική εμπρός-πίσω σε πιο εξελιγμένες εφαρμογές.
Ο Hertz HCP 5D είναι κατάλληλος για την αναβάθμιση εργοστασιακών συστημάτων,διαθέτει υψηλού επιπέδου εισόδους ηχείων και διαθέτει επίσης εντολή αυτόματης λειτουργίας. Η Hertz προσφέρει όλα αυτά σε ένα πακέτο του ιδίου μεγέθους από ένα κουτί σοκολατάκια.

Βραβείο EISA 2012-2013


Κατηγορία: Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτου
Μάρκα: Audison
Προϊόν:Voce AV10

Η Audison έχει σχεδιάσει ένα μεγάλο ηχείο, με ένα ελκυστικό σχήμα και με εκπληκτικό ιταλικό στυλ. Οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν χρησιμοποιήσει το πιο ισχυρό λογισμικό για το σχεδιασμό, προσομοιώνοντας και να καθορίζοντας όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τον ήχο του ηχείου μοναδικό. Μπορείτε να εισάγετε πολλή δύναμη και κάθε είδος μουσικής στο επιχαλκομένο σύρμα αλουμινίου πηνίο φωνής λαμβάνοντας καθαρότητα και ακρίβεια χάρις στις ακριβείς διαστάσεις των μαγνητών,, στο τριπλό surround και στην υψηλής τεχνολογίας ροή ψύξης.
Είναι απλό, αλλά εξαιρετικά ηχείο, που είναι συμπαγής και μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμη και σε μικρά κουτιά.

Βραβείο EISA 2011-2012 / Grand Prix 2011


Κατηγορία: Ενισχυτής Αυτοκινήτου
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Voce AV 5.1 k

Περισσότερα από έναν ενισχυτή! Ο Audison Voce AV 5.1K αντιπροσωπεύει μια νέα φιλοσοφία, χάρις στη σχεδίαση του ενισχυτή σε μια επιλογή από δύο διαφορετικά, εναλλάξιμα δομοστοιχεία, που παρέχουν αναλογική ή υψηλής ανάλυσης ψηφιακές εισόδους. Με την επιλογή του προαιρετικού AV bit στην ενότητα, μπορείτε να εξερευνήσετε το μέλλον των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου: Full DA 96/24 bit. Με αυτή την πλήρως ψηφιακή λειτουργία, η υψηλής ανάλυσης μουσική είναι σε θέση να ρέει από τη μονάδα κεφαλής απευθείας στον ενισχυτή. Η εναλλακτική αναλογική μονάδα εισόδων, προσφέρει υψηλή και χαμηλή ένταση, και μια ολοκληρωμένη σειρά από φίλτρα για κάθε κανάλι. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να πάρετε έναν πλήρη, ευέλικτο 5 καναλιών ενισχυτή από την παγκοσμίου φήμης Ιταλικού οίκου της Audison.

Βραβείο EISA 2010-2011


Κατηγορία: Σύστημα ηχείων αυτοκινήτου
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Voce AV K6

Με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε από τη σειρά Thesis, η Audison έχει μεταφέρει όλη τη μαγεία του μεγάλου σε κύρος ηχείων σε αρκετά προσιτές τιμές. Αυτό το αμφίδρομο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε αυτοκίνητο, παρέχοντας υψηλή απόδοση ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται μέτριας ισχύος ενισχυτές, ενώ η πολύ καλή γραμμικότητα και πολύ χαμηλή παραμόρφωση το καθιστούν μια τέλεια επιλογή.

Βραβείο EISA 2009-2010 / Incar Awards 2009


Κατηγορία: Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτου
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Bit one

Η ενσωμάτωση ενός υψηλού επιπέδου ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά ή μια φανταστική περιπέτεια, αν επιλέξετε ένα Audison Bit One.
Δεν έχει σημασία τι είδος μονάδας κεφαλής έχετε, αφού λειτουργεί έως 8 κανάλια, το Bit One μπορεί να λάβει υψηλό ή χαμηλό επίπεδο σημάτων, ακόμη και όταν προ-ισοσταθμίσετε, τις ψηφιακές εξόδους.
Το bit one θα συνδυάσει και θα επεξεργαστεί αυτά τα δεδομένα για να δώσει ένα τέλειο σε όλο του το φάσμα γραμμικό στερεοφωνικό σήμα. Κάνοντας με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στην Audison να χρησιμοποιήσει την πλήρη ισχύ στον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή ήχου. Χρησιμοποιώντας ένα PC, μπορείτε να προγραμματίσετε το Bit One για τον έλεγχο 8 ανεξαρτήτων καναλιών, συμπεριλαμβάνοντας το φιλτράρισμα, την εξισορρόπηση, καθώς και χρονική ευθυγράμμιση, για να δώσει αναλογικές ή ψηφιακές εξόδους. Όποια και αν είναι η κεντρική μονάδα ανεξάρτητα από το αυτοκίνητό σας, το Bit One σας δίνει τα μέσα για την κατασκευή του συστήματος των ονείρων σας.

Σχεδιαστικές καινοτομίες και Βραβείο Τεχνολογίας 2009 / Incar Awards 2009


Κατηγορία: Στoν ήχο οχημάτων
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Thesis TH quattro

Ένας τετρακάναλος ενισχυτής εντυπωσιακός κρατώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ψηφιακή είσοδο, μαζί με την παραδοσιακή αναλογική. Χειροποίητος στην Ιταλία, και με τη αντισυμβατικότητα της Elettromedia.

Βραβείο EISA 2008-2009 / Grand Prix 2008


Κατηγορία: Ενισχυτής Αυτοκινήτου
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Thesis TH due

Αυτός ο ενισχυτής επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της πιο πρόσφατης ψηφιακής τεχνολογίας και της παραδοσιακής αναλογικής. Καθοδηγείται από ένα τεσσάρων σταδίων τροφοδοτικό, αυτός ο ενισχυτής προσφέρει τέσσερις διαφορετικές επιλογές διαμόρφωσης: Α' κατηγορίας, Α-Β κατηγορίας, Hi Α-Β κατηγορίας και Εξοικονόμησης Ενέργειας.
Οι αναλογικές είσοδοι μπορούν να συνδέονται κατ' ευθείαν με τη διαδρομή σήματος, αλλά με τη δυνατότητα να τρέχουν μέσα από ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο ενεργό crossover.
Επιπλέον, υπάρχει μια S / PDIF ψηφιακή είσοδος διαθέσιμη ώστε να επιτρέπει την άμεση σύνδεση με την ισχυρό εσωτερικό 24-bit, 192 kHz D / A μετατροπέα, και στη συνέχεια με τα στάδια ενίσχυσης. Η διαμόρφωση του ενισχυτή και η διαδρομή του σήματος ελέγχονται ψηφιακά από το ενσωματωμένο ASC (Ενισχυτής Ελέγχου Status) και με την εμφάνιση κατάστασης, η οποία είναι μια νέα αντίληψη για τον ήχο στο αυτοκίνητο.
Οι TH ενισχυτές μπορούν να διευθύνονται και να ελέγχονται ψηφιακά με ένα εξωτερικό ψηφιακό τηλεχειριστήριο (DRC) έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα πλήρες ψηφιακά ελεγχόμενο δίκτυο ήχου στο αυτοκίνητο.

Αυστραλιανά Βραβεία Incar 2008


Κατηγορία: Ενισχυτής έτους πάνω από $1000
Μάρκα: Audison
Προϊόν: LRx 3.1K

Βασικά ο πολύ μεγαλύτερος αδελφός του SRx3, ο LRx3.1k ενσωματώνει δύο κατηγορίας Α / Β κανάλια για τα μπροστινά ηχεία (έξοδο 160 watts συνεχή) με ένα τρίτο ισχυρό και αποτελεσματικό κλάσης D κανάλι το οποίο εξάγει 650 watts συνεχή και ένα φοβερό 1150 watts σε 1ohm!
Όλη αυτή η δύναμη έρχεται όμορφα συσκευασμένα σε ένα σχετικά μικρό αποτύπωμα.

Βραβείο EISA 2002-2003 / Αυστραλιανά Βραβεία Incar 2008


Κατηγορία: Mobile Ενισχυτής
Μάρκα: Audison
Προϊόν: SRX 3

Ο Audison SRX 3 προσφέρει πολλές πτυχές της υψηλής ποιότητας απόδοσης. Ασυνήθιστα, έχει τρία κανάλια: δύο για τα μπροστινά ηχεία, και ένα πιο ισχυρό κανάλι αφιερωμένο στο subwoofer. Προσθέστε επίσης το όφελος από ένα ευέλικτο, ενσωματωμένο ηλεκτρονικό crossover γι'αυτό τον λόγο είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιήσιμους ενισχυτές .
Το υψηλό επίπεδο του σχεδιασμού και της μηχανικής επιτρέπει στην Audison να προσφέρει άριστη ποιότητα ελέγχου. Ο SRX 3 είναι ένας ευέλικτος, ισχυρός και κομψός ενισχυτής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Βραβείο EISA 2007-2008


Κατηγορία: Mobile Υπογούφερ
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: ML 2500

Αυτό το προϊόν τα έχει όλα: εκλεπτυσμένη εμφάνιση, επαναστατική τεχνολογία και απαράμιλλη απόδοση, όλα στριμώχνονται σε ένα 10 ιντσών μπάσο.
Οι μηχανικοί της Hertz ανέπτυξαν ένα μοναδικό V-κώνου γεωμετρικά midwoofers, στη συνέχεια βρήκαν έναν τρόπο να χρησιμοποιούν την ίδια καινοτομία και σε άλλα προϊόντα εκτός από σε ένα subwoofer για ένα εντελώς διαφορετικό σκοπό.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια κίνηση-μονάδα με υψηλή ισχύ και πρωτοφανή σταθερότητα, εκτελεί τέλεια σε απίστευτα συμπαγή καμπίνα. Αν σκεφτεί κανείς την επίπεδη απόκριση, υψηλή ηχητική πίεση στο επίπεδο ικανοτήτων με χαμηλή παραμόρφωση, υψηλής αισθητικής εμφάνιση και το τέλειο φινίρισμα, θα πρέπει να συμφωνήσουν πως αυτό το προϊόν έχει όλα!

Σχεδιαστικές καινοτομίες και Βραβείο Τεχνολογίας 2007


Κατηγορία: Mobile Audio
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: ML 3000

Το Hertz Mille ML3000 σχεδιάστηκε για να ορίσει ένα νέο πρότυπο στα κινητά υπογούφερ ήχου. Γραμμική, ακριβής και λεπτομερή αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων, υψηλές δυνατότητες SPL και εξαιρετική αξιοπιστία.

Σχεδιαστικές καινοτομίες και Βραβείο Τεχνολογίας 2007


Κατηγορία: Mobile Audio
Μάρκα: Hertz
Προϊόν: HP 1 KD

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Hertz HP 1 KD ήταν η ισχύς, τεχνικά και οπτικά. Ένας 3200 Watt (RMS) μονοφωνικός ενισχυτής με μικροεπεξεργαστή HP ελεγχόμενης προστασίας και με HP σύνδεσμο διπλής γεφύρωσης κυκλώματος για 5500 Watt (RMS)!

Βραβείο EISA 2004-2005 / Grand Prix 2006 / Σχεδιαστικές καινοτομίες και βραβείο Τεχνολογίας 2007


Κατηγορία: Mobile Ενισχυτής
Μάρκα: Audison
Προϊόν: Thesis HV venti

Ο Thesis HV venti θέτει νέα πρότυπα στον κόσμο των ενισχυτών ήχου αυτοκινήτου. Μόνο ένας εξαιρετικά έμπειρος σχεδιαστής θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τέτοιο αποκλειστικό προϊόν. Τα έξι σταδίων τροφοδοτικά, ο διπλής λειτουργίας ενισχυτής (υψηλού ρεύματος, υψηλής ισχύος), εντελώς hi-end, που διαχωρίζει συσκευές και ήχο κατευθείαν όλα αυτά θα πρέπει να εκτιμώνται καλά από τους ενθουσιώδεις ακροατές.
Κάθε μέρος του Thesis HV venti επανεξετάστηκε, και κάθε συστατικό έχει βελτιστοποιηθεί με τη χρήση των πιο αποκλειστικών συσκευών λύσεων και υλικών. Κάθε ηλεκτρονική, μηχανική, θερμική και αισθητική άποψη βελτιώθηκε πηγαίνοντας πίσω στην αρχή. Ο Thesis HV venti είναι η υπέροχη σύνθεση μιας εξαιρετικής μηχανικής προσπάθειας .

Βραβείο EISA 2006-2007 Σχεδιαστικές καινοτομίες και Βραβείο Τεχνολογίας 2006


Κατηγορία: Mobile Ενισχυτής
Μάρκα: Audison
Προϊόν: LRx 6.9

Ο Audison LRx 6.9 είναι η σύνθεση των νέων ιδεών στον τομέα των εξειδικευμένων ενισχυτών αυτοκινήτου. Με έξι κανάλια της ίδιας ισχύς αλλά διαφορετικών δυνατοτήτων, εισάγει διάφορες έννοιες που πραγματικά κάνει το LRx την επόμενη γενιά των συσκευών. Διαθέτει μια ευμετάβλητη και αναστρέψιμη μονάδα εισόδου, ώστε να επιτρέψει κρυφές ή φανερές συνδέσεις (Εύκολη Common Interface),μία πλήρως καθοδηγούμενη διαδικασία εγκατάστασης (Easy Set-up), ενισχυμένες ενότητες ( Ηχομονωτική Κατασκευή), προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου θερμότητας (Smart ροής αέρα) καθώς και ένα ευφυές κύκλωμα προστασίας (Ενισχυτής Σύστημα Διαχείρισης). Συνολικά, ο LRx 6.9 είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία της κινητής ενίσχυσης.

Βραβείο EISA 2002-2003


Κατηγορία: Mobile Ενισχυτής
Μάρκα: Audison
Προϊόν: SRX 6.3

Ο Audison SRX 3 προσφέρει πολλές πτυχές της υψηλής ποιότητας απόδοσης. Ασυνήθιστα, έχει τρία κανάλια: δύο για τα μπροστινά ηχεία, και ένα πιο ισχυρό κανάλι αφιερωμένο στο subwoofer. Προσθέστε επίσης το όφελος από ένα ευέλικτο, ενσωματωμένο ηλεκτρονικό crossover γι'αυτό τον λόγο είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιήσιμους ενισχυτές.
Το υψηλό επίπεδο του σχεδιασμού και της μηχανικής, αποδεικνύονται στις υψηλές τιμές παραγωγής, που η Audison επιτρέπει να προσφέρουμε μια άριστη ποιότητα ελέγχου. Ο SRX 3 είναι ένας ευέλικτος, ισχυρός και κομψός ενισχυτής σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.